Termeni și condiții

Despre cadouridragute.ro

Este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site.

Proprietatea Intelectuală

Întregul conținut al site-ului cadouridragute.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte date - este proprietatea cadouridragute.ro și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul cadouridragute.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitarea responsabilității

cadouridragute.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută vinovată pentru pagubele apărute prin folosirea în alte modalități decât cele recomandate a produselor achiziționate prin intermediul acestui site. cadouridragute.ro și materialele aferente sunt folosite 'așa cum sunt' și 'atât căt sunt disponibile' fără garanții de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site și cumpărarea produselor se face pe propriul risc.  cadouridragute.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor cadouridragute.ro, fără acordul scris al acesteia. Produsele prezentate pe cadouridragute.ro au toate avizările și notificările necesare comercializării pe teritoriul României. Suplimentele alimentare prezentate pe acest site se eliberează fără prescripție medicală. Se recomandă citirea cu atenție a etichetei produsului. Dacă apar manifestări neplăcute adresați-vă medicului sau farmacistului. Informațiile prezentate pe acest site au scop educativ și nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nici o boală. Ele sunt date pentru ajutorul consumatorului și nu substituie sfatul medicului și/sau al altui specialist. Informațiile prezentate pe acest site nu implică cadouridragute.ro în altă postură decât cea de magazin online de produse naturiste, vitamine, suplimente nutritive, alimente și cosmetice.

Despre comenzi

cadouridragute.ro își rezervă dreptul de a nu lua în considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau există dubii în legătură cu proveniența și corectitudinea lor. Coletele trimise și neridicate în termen de 10 zile de la oficiul poștal sau de la sediul curieratului rapid, vor fi returnate automat de către poșta/curier (după caz). În acest caz va trebui să achitați în contul nostru sumele corespunzătoare transportului tur-retur și taxele de magazinaj în eventualitatea în care doriți să vă trimitem din nou coletul. În caz contrar ne vedem obligați să vă retragem dreptul de Client al magazinului nostru și/sau a limita opțiunile de plată pentru comenzi ulterioare. În cazul achitării comenzii în avans prin card, costurile de expediere vor fi reținute din suma returnată.

Descrierea produselor

cadouridragute.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea nu garantează că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. 

Prezentarea ofertei

cadouridragute.ro își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și informațiilor despre produsele prezente pe site-ul cadouridragute.ro fără o înștiințare prealabilă. Informațiile despre produsele prezente pe site-ul cadouridragute.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul cadouridragute.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produs.